Toinen kaista suljettuna Pukkilan ylikulkusillalla Kaarinassa

0

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii Kaarinan Pukkilassa sijaitsevasta Pukkilan ylikulkusillasta rikkoutuneen liikuntasaumalaitteen.

Eilen tiistaina aloitetut uusimistyöt jatkuvat viikolle 50 saakka. Työstä aiheutuu haittaa liikenteelle E18-moottoritiellä Turusta Helsingin suuntaan ajettaessa. Korjaustyö tehdään ajokaista kerrallaan, ja tämän vuoksi liikenne joudutaan rajoittamaan sillalla yhdelle ajokaistalle.

Työmaan kohdalla sillalla on 50 km/h -nopeusrajoitus, kun kohteella työskennellään. Muina aikoina kohteella on 80 km/h -nopeusrajoitus. Tielläliikkujien on tärkeää noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia työmaan kohdalla, sillä kova ajonopeus heikentää työmaalla työskentelyn turvallisuutta sekä autoilijoiden oma turvallisuutta.