Video: Tabletkoulun matikasta puuttuvat visuaaliset vihjeet

0

Tabletopetus on ollut Kaarinan kuumin puheenaihe kuluneen viikon ajan.

Sekä vanhemmat että opettajat ovat lähestyneet kaupungin päättäjiä ja tuoneet esille huolensa tabletopetuksen laadusta. Kaupunginhallitus sai puntaroitavakseen sivistysjohtajan esityksen kirjamäärärahan korottamisesta ensi vuodelle.

Kaarinassa kaikilla 4.–9. luokkien oppilailla on tabletit käytössään. Koulusta ja opettajasta riippuen tukeudutaan joko enemmän tai vähemmän sähköisiin oppimateriaaleihin.

Opettajia ja vanhempia huolettaa sähköisten oppimateriaalien huono taso. Kritiikkiä on saanut osakseen etenkin kaupungin kaikille kouluille ostama Tabletkoulu. Katso videolta, miten murtolukujen laventaminen opetetaan Tabletkoulussa ja paperisessa oppikirjassa. Oppimateriaaleja esittelee Hovirinnan koulun opettaja Tatu Vahala.

Katso video:

Lue lisää Kaarina-lehdestä 2.11.