Ellinoora ja Antti Tuisku Saaristo Openiin

0

 

Yhdeksättä kertaa järjestettävä Saaristo Openin julkisti ensimmäiset artistikiinnityksensä. Hovirinnan rannassa rokkaavat 9.-10.6. kesäkuuta ainakin Ellinoora, Antti Tuisku sekä Vain Elämää -ohjelmassakin syksyllä ihastuttaneet Suvi Teräsniska ja Lauri Tähkä.
Saaristo Open aikoo muuttaa hieman artistilinjaustaan ja viime kesästä poiketen festivaali ei ole ensi kesänä ikärajallinen tapahtuma.

– Tämän vuoden tapahtuman jälkeen pohdimme, mitä kautta lähdemme hakemaan Saaristo Openille kasvua. Tulimme siihen tulokseen, että pyrimme kosiskelemaan paikalle myös nuorempaa festariyleisöä muuttamalla artistilinjausta enemmän siihen suuntaan, mikä sopisi niin nuorille kuin aikuisillekin, toteaa festivaalin promoottori Kalle Keskinen.

Festivaalin lipunmyynti käynnistyi maanantaina 5.12. Loput artistit ja kaikki lipputyypit julkaistaan tammikuun aikana.