Basketin uusi toiminnanjohtaja tuo liike-elämän oppeja seuraan

0
Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja Kai Kulovaara siirtyy seuraan liike-elämästä ja hänellä on koripallotausta.

KORIPALLO/ Pekka Tenhonen. Kai Kulovaara on Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja. Hän aloittaa tehtävässään helmikuun lopussa. Kulovaara siirtyy seuraan liike-elämästä, myynti- ja asiakaspäällikön roolista. Kulovaaralla on koripallotausta juniorina Turun NMKY:stä, jossa hän pelasi Arto Talvitien ja Teemu Rannikon kanssa. Nyt oma poika pelaa Uran mikropojissa ja Kulovaara itse valmentaa joukkuetta Jukka Lindbergin apuna.
– Olen pitkään haaveillut työstä urheilun ja nuorisotyön parissa. Kun edellinen toiminnanjohtaja Tuukka Kavisto vuoden alussa kertoi siirtyvänsä uusiin haasteisiin, olin heti yhteydessä hallitukseen ja ilmoitin kiinnostuksestani tehtävää kohtaan. Seurassa on välitön, lämmin tunnelma ja toiminta on laadukasta. Siinä on vakaa pohja, jolle on hyvä rakentaa.

Tyttöjuniorit on tuleva kehityskohde
Kulovaara kertoo, että seuran junioritoiminta on kaiken perusta ja hän pitää harrastajamäärien kasvattamista keskeisenä tehtävänään. Mahdollisuuksia on muun muassa tyttökoristoiminnan laajentamisessa. Myynnin ammattilaisena hän näkee kehittämiskohteita muun muassa seuran sponsoriyhteistyössä.

– Esimerkiksi pelitapahtumien tuotteistamisessa voidaan vielä tehdä paljon. Lisäksi haluan jatkaa yritysyhteistyön kehittämistä; yhteistyökumppaneiden pitää kokea saavansa muutakin, kun laskun kerran vuodessa.

Tavoite on edelleen Korisliiga

Seuran edustusjoukkueelle asetettu tavoite nousta Korisliigaan antaa Kulovaaran mukaan toiminnalle suunnan.

– Paikka Korisliigassa on ainoa oikea tavoite. Perustan on kuitenkin oltava kunnossa, jotta korttitalo ei huoju. On oltava mahdollisuus harjoitella, talouden pitää olla kunnossa ja henkilöresurssejakin pitää olla. Satsaus on iso, mutta kyllä alueella täytyy olla vähintään yksi joukkue lajin korkeimmalla sarjatasolla!

Basketin edustusjoukkueelle viikon peleistä voitto ja niukka häviö. Lue lisää Kaarina-lehdestä.

Lue lisää 25.1.2017 lehdestä