Dream Edges joukkueelle menestystä Cup of Berlinistä

0

Luistelu/Satu Rantamäki Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniori joukkue Dream Edges tuli hopealle kansainvälisessä Cup of Berlin kilpailussa Saksassa. Toinen sija irtosi kokonaispisteillä 133,77. Perjantain lyhytohjelman jälkeen Dream Edges oli jo vahvasti kiinni toisessa sijassa pisteillä 52,71. Lauantain vapaaohjelmakilpailussa sijoitus varmistui pisteillä 81,06. Joukkueen kapteeni Charlotta Demasör kertoo joukkueen lähteneen molempiin suorituksiin suurella tarmolla. Vaikka molemmissa ohjelmissa oli paljon hyvää tekemistä, niihin jäi vielä parannettavaa. Charlotta kertoo joukkueen nauttineen hallin fiiliksestä ja mukana seuranneiden kotijoukkojen mahtavasta kannustuksesta.

”Kansainvälinen kilpailu on ikkuna kansainvälisen huipun tasoon ”

Valmentaja Siiri Eskelinen on tyytyväinen joukkueensa suoriutumiseen sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa. Siirin mukaan kilpailussa oli mahdollisuus mitata joukkueen taso suhteessa junioreiden kansainväliseen kärkeen, kilpailusta sai kokemusta ja arvokasta palautetta kotiin tuomisiksi. Joukkue yhtenäistyi ja kasvoi taas monta askelta eteenpäin. Siiri pitää kilpailumatkaa kokonaisuudessaan todella onnistuneena.  Kirkkain mitali meni Yhdysvaltoihin kokonaispisteillä 150,44 ja kolmanneksi sijoittui Valley Bay Synchro Suomesta kokonaispisteillä 122,91.

Vahvaa tulkintaa. Eturivi vasemmalta: Anni Moisio, Charlotta Demasör. Toinen rivi: Matilda Paananen, Ida Wester. Kolmas rivi: Viivi Rannikko, Anni Levänen. Neljäs rivi: Janda Tuominen, Olivia Rannikko. Viides rivi: Alisa Peltonen, Kerttu Sillanpää. Kuudes rivi: Roosa Kuiko, Simoeemil Nurmela. Kuva Tero Wester