Hopeaa alppimaisemissa!

0

Diamond Edges luisteli hopealle Advanced Novice -sarjassa Mozart Cupissa. Joukkue uusi viimevuotisen sijoituksensa pisteillä 57,71 saavuttaen samalla hyvin sujuneen kilpailukautensa parhaat pisteet. Luistelijat tekivät Cruella de Vil ohjelmaa hyvällä fiiliksellä nauttien ja tarkasti. Ohjelmaan sattui myös muutama harmillinen virhe.

Kolmoisvoitto Suomeen

Advanced Novice -sarjassa tuli kolmoisvoitto Suomeen. Valley Bay Synchronics (EsJt) voitti kultaa pisteillä 58,76 ja Blue Arrows (ETK) pronssia pisteillä 50,68. Niukka piste-ero Valley Bay Synchronics joukkueeseen kasvatti Diamond Edges joukkueen mitalin nälkää.

“Voitto olisi maistunut, mutta tyydyimme toiseen sijaan. Näistä kisoista opimme sen, että pienillä asioilla on iso merkitys kovissa kisoissa.” Summaavat joukkueen kapteenit Elsa Paananen, Milla Saari ja Riina Töykkälä.

Kansainvälinen kilpailu on joukkueelle hieno kokemus. Diamond Edges edusti ilolla Kaarinaa ja Suomea urheilullisen esimerkillisesti. Mozart Cup on yksi suurimpia muodostelmaluistelun kansainvälisiä kilpailuita Euroopassa.  Koko kilpailun tulokset https://urly.fi/IEA

Joukkueen kilpailukauden päätavoite on muodostelmaluistelun SM-kilpailut helmikuussa.

Ovela ja kavala Cruella de Vil Salzburgissa. Kuva Matti Sten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kansallisten sarjojen kilpailuviikonloppu

Kotimaassa Kaarinan Taitoluistelijoiden joukkueet osallistuivat Tiksi IceClub 2017 sekä Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailuihin.

Tulokset Tiksi IceClub 2017

SM-juniorit: 1. Dream Edges, vapaaohjelman pisteet 93,33 (ISU).

Kansalliset minorit: 1. Golden Edges pisteet 35,91 (ISU).

Aikuisten sarja: 3. Vintage Edges pisteet 69,67.

Kansalliset tulokkaat: 5. Little Edges pisteet 54,33.

Tiksi IceClub 2017 kaikki tulokset https://urly.fi/IEt

Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailu

Kansalliset noviisit: 6. Sparkle Edges pisteet 54,50.

Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailun tulokset https://urly.fi/IEu