Lidlin uutta myymälää esiteltiin asukkaille naapuri-illassa

0
Krossin myymälässä vietettiin keskiviikkona naapuri-iltaa. Virallisesti uusi Lidl avataan huomenna torstaina.
Myymäläpäällikkö Juha Tala, myyntipäällikkö Janne Suikki ja aluepäällikkö Kalle Korpela esittelivät uutta myymälää keskiviikkona.

Kaarinan toinen Lidl-myymälä avataan huomenna torstaina 12.1. Krossiin. Lähialueen asukkaat pääsivät tutustumaan uuteen Länsitähden myymälään jo keskiviikkona naapuri-illan merkeissä.

Runsaan vuoden Kaarinassa asunut Timo Kulmala piti uutta kauppaa erittäin tervetulleena. Kulmala arvelee, että uusi myymälä lisää kilpailua kauppaketjujen välillä ja näkyy sen myötä myös hinnoissa.

– Itselläni kaupan valitaan vaikuttavat hinta, ystävällinen palvelu ja tuotteiden laatu, Kulmala luettelee.

Asiakkaille keskiviikkona myymälää esitelleet aluepäällikkö Kalle Korpela ja myymäläpäällikkö Juha Tala uskovat, että asiakkaita riittää sekä Lidlin keskustan että uuteen Krossin myymälään.

– Kaarinan keskustan myymälä on asiakasmääriltään aika vilkas. On jopa suotavaa, jos sieltä siirtyy hieman asiakkaita Krossiin. Asiointi ruuhka-aikoina helpottuu, Tala kommentoi.

– Tässä kulkee vieressä yksi Turun seudun vilkkaimmista teistä. Uskon, että se voi tuoda meille uusia asiakkaita. Sijaintinsa puolesta tämä palvelee niin paraislaisia, saaristoon meneviä kuin työmatkaliikennettäkin.