Muodostelmaluistelun aluemestaruuksia Kaarinaan!

0

Taitoluistelu/Satu Rantamäki. Muodostelmaluistelun aluemestaruudet ratkottiin 14.1.2017 Gatorade Centerissä.  Dream Edges nappasi mestaruuden SM-juniorisarjassa pisteillä 91,75. Mestaruus on joukkueen ensimmäinen. Dreamit jatkavat hyvää kilpailukauttaan kohti helmikuussa järjestettävää SM-finaalia. SM-noviisijoukkue Diamond Edges sijoittui toiseksi pisteillä 74,25 luovuttaen mestaruuden VG-62:n Sun City Synchro -joukkueelle (81,00).

Minorisarjan joukkue Golden Edges piti mestaruuden pisteillä 69,75 tuplaten kaarinalaispotin. Aikuisten sarjassa kilpaileva Vintage Edges (56,00) sijoittui sarjassaan kolmanneksi. Kansallisessa noviisien sarjassa Sparkle Edges (53,25) luisteli toiseksi. Tulokkaissa Little Edges –joukkue uusi viimevuotisen kakkossijansa pisteillä (58,00 ). Kaarinan Taitoluistelijoiden toinen tulokasjoukkue Mini Edges sijoittui kilpailussa seitsemänneksi pisteillä 30,50.

Kaarinalaiset kisajärjestelyt

Kaarinan Taitoluistelijat isännöi Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailut Gatorade Centerissä Turussa. Kilpailujärjestelyt olivat vastatuulessa vielä maanantaina alkuperäisessä kilpailupaikassa Marli Areenassa ilmenneiden teknisten ongelmien vuoksi. Kilpailut saatiin siirrettyä onnistuneesti isompiin puitteisiin lyhyellä varoitusajalla.  Kilpailuun osallistui 27 joukkuetta Lounais-Suomen alueelta.

Tulokset: www.kaarinantaitoluistelijat.fi/tapahtumat/2016-2017/aluemestaruuskilpailut-2017/tulokset/

Ilmassa. Etualalla Roosa Kuiko, takana Alisa Peltonen. Kuva Tero Wester.