Pahimuksen luonnehuruskooppi

0

Oletko itsesi kanssa hukassa? Löydä suuntaviivat elämääsi Pahimuksen luonnehuruskoopista. Varoitus: ei tosikoille.

Kauris (Nauris)
23.12.–21.1.
Kauris ei pukahdakaan seurueessa mutta saa ympärillään olevat ihmiset silti hermostuneiksi. Kauris nimittäin hymyilee kaiken aikaa itseriittoisesti kuin tietäisi jotakin enemmän kuin muut. Vapaa-ajalla hän viettääkin mieluiten aikaa pölyisten kirjojensa parissa ja käy päänsisäisiä keskusteluja antiikin filosofien kanssa, joita pitää ainoina älyllisesti vertaisinaan.
Kaurista on vaikea lähestyä, sillä hän on jo vetänyt sinusta ennakkoluuloiset johtopäätöksensä. Kukkakuvio paidassa merkitsee kauriille, että olet vaarallinen hippi. Älä vain hymyile, sillä kauris pysyttelee etäällä vähämielisistä tyhjännaurajista. Tervehdyksestä peli on jo menetetty, sillä tuntemattomia puhuttelevat ihmiset ovat epäluotettavia.
Kauris-parka kokee töissä jatkuvasti olevansa idioottien ympäröimä ja valittaa asiasta iltaisin kotona. Kissalleen.
Vesimies (Kesämies)
20.1.–19.2.
Vesimiehellä on monia hyviä ominaisuuksia, mutta älykkyys ei ole niistä yksi. Tosin hänen suureellisista jutuistaan saattaa aluksi saada sen vaikutelman. Vesimies antaa itsestään mielellään menestyneen ja sporttisen kuvan, vaikka elämän ainoa mitali olisi alle kouluikäisten Hippo-hiihdoista. Vesimiehellä saattaisi olla hieno urheilu-ura edessään, jos hän olisi joskus saanut aikaiseksi aloittaa sen.
Pöytäseurueessa vesimies on yleensä, joka laukoo vitsejä. Ikävä kyllä hän on myös ainoa, joka nauraa niille. Vesimiestä saatetaan helposti luulla mahtailijaksi, mutta tosiasiassa suihkurusketuksen ja valkoisten hammasimplanttien alta löytyy hyvin epävarma sielu.
Jos vesimies hurmaa sinut upouudella avoautollaan, kannattaa tarkistaa, ovatko luottotiedot edelleen kunnossa.
Kala (Kanat)
20.2.–20.3.
Jos sinulla on meneillään kesäromanssi kalan kanssa, kannattaa lopettaa se heti. Lähtökohtaisesti kalat ovat rakastettavia taivaanrannanmaalareita, mutta odotas, kun olet sen kanssa kahden kesken. Silloin supliikki seuramies tai -nainen vetäytyy mököttämään luolaansa.
Kalat kokevat olevansa sielultaan herkkiä, mikä tarkoittaa, että he voivat ottaa nokkiinsa mistä tahansa syystä. Kalojen kumppanin elämäntehtävänä on puolison lepyttely.
Väärinymmärrettyinä ihmisparkoina kalat etsivät tavallisesti helpotusta toisesta ulottuvuudesta, eli ovat alkoholisteja, depressiolääkkeiden suurkuluttajia tai rokkareita.
Oinas (Besserwisser)
21.3.–21.4.
Jos haluat kesyttää oinaan kumppaniksesi, unohda kotoisat leffaillat. Oinas tarvitsee jatkuvasti lisää liikettä ja haastetta kuin narkomaani. Jos haluat tehdä oinaaseen vaikutuksen, kalliokiipeily ilman turvaköysiä saattaa toimia. Saat oinaan istumaan romanttiselle kynttiläillalliselle kanssasi vain, jos järjestät kilpailun siitä, kumpi syö lautasen nopeammin tyhjäksi.
Oinas ei koskaan halua jäädä sanattomaksi. Hän mieluummin neuvoo kysyvälle väärän reitin kuin myöntää, ettei tunne oikeaa tietä. Teitpä mitä hyvänsä pyykinpesusta pianonviritykseen, paikalle patsastelemaan saapuva oinas osaa tehdä asian hieman paremmin. Oinas ei kuitenkaan koskaan toteuta suuria puheitaan, sillä ei malta olla paikallaan niin pitkään.
Kilpailuhenkisen oinaan kanssa on hauska kilvoitella, kunnes oinas häviää. Silloin sarvipää syyttää asiasta sekuntikelloa, kuukauden takaista flunssaansa, sisaruksiaan ja hallitusta.
Härkä (Lehmä)
20.4.–20.5.
Vankkumaton ja harkitseva härkä on parhaimmillaan muuttumattomissa rutiinitehtävissä. Agraariyhteiskunnan näivettymisen jälkeen sopivia tehtäviä on ilmaantunut harvakseltaan.
Jos olet ihmetellyt, kuka Tuorlan puhelinkioskissa käy viikoittain etsimässä puhelinta, tiedoksesi: härkähän se siellä. Hän ei ole vielä uskonut, että puhelin on viety pois. Härkä ei ole vielä ostanut kuulakärkikynää, sulkakynä toimii vallan mainiosti.
Sohvaperuna on mitä todennäköisimmin härkä. Hän rakastaa pehmeää sohvannurkkaa, kaukosäädintä, pikaruokaa ja palvelualtista kämppistä.
Kaksonen (Tuuliviiri)
21.5.–20.6.
Kaksosen kanssa kauppaan meneminen on paha virhe, koska hän ei millään osaa päättää, mitä haluaisi. Todennäköisesti hän päätyy ostamaan lihaa kolmessa eri muodossa, mutta on kotiin päästyään päättänyt ryhtyä vegaaniksi.
Työuralla hän menestyisi loistavasti, ellei kyllästyisi niin helposti. Jos kaksonen valitaan presidentiksi, hän on seuraavana päivänä pikkuisen harmissaan, koska olisi sittenkin halunnut olla mieluummin kuningas.
Kaksonen on taitava verkostoitumaan ja hurmaa ihmiset helposti, mutta jos haluat hänestä ikuisen kumppanin, kannattaa hankkia käsiraudat tai sähkölamautin.
Kaksosen haaveilua siivittää yleensä kateus. Jos naapurin isäntä hankkii ruohonleikkurin, on kaksosen ostettava takapihalleen vähintään heinänniittokone.
Rapu (Takertuja)
22.6.–22.7.
Rapu vastaa kaikkeen ”ihan sama” ja loukkaantuu jälkikäteen verisesti, kun asioita ei tehty hänen haluamallaan tavalla. Ravun kanssa elämä on ikuista oppimista, sillä rapu harrastaa säännöllistä mykkäkoulua. Mielipaha voi johtua esimerkiksi siitä, että joku on hengittänyt väärin.
Rapu on kumppanina sinua kohtaan tunteellinen, rakastava ja omistautuva – mutta vasta suhteen päättymisen jälkeen. Tunteikas rapu nimittäin rakastaa kärvistellä kaipauksen kourissa. Kiusallisiin, kadonneita tuttavia jäljittäviin radio-ohjelmiin soittelevat ihmiset ovat lähes poikkeuksetta rapuja. Suhteen aikana taas rapu tarvitsee paljon omaa tilaa ja ahdistuu, jos toisen kerran viikon aikana satutte molemmat sohvalle kympin uutisten aikaan.
Jos ihmettelet, miksi rapu on suuttunut sinulle, syy saattaa olla jossain, mitä olet sanonut. Tai jättänyt sanomatta. Tai tehnyt. Tai jättänyt tekemättä.
Leijona (Viidakon tyranni)
22.7.–23.8.
Leijona usein kuvailee itseään ihmiseksi, joka viihtyy huomion keskipisteenä ja sanoo rehellisesti sen, mitä ajattelee. Muut ihmiset kuvailevat leijonaa riivinraudaksi ja narsistiksi.
Leijonalla on kaikista tähtimerkeistä paras itsetuntemus. Se johtuu siitä, että suurimman osan hereilläoloajasta leijonan mielessä pyörii hän itse. Parhaiten leijonan kanssa tulee toimeen, kun antaa tämän puhua pajattaa itsestään ja höystää välillä keskustelua kisulin itsetuntoa hivelevillä kehuilla. Juhlissa leijona on aina yli- tai alipukeutunut – ja tehnyt sen tahallaan – sillä haluaa tulla huomatuksi millä keinolla hyvänsä.
Leijonan kanssa ei kannata ryhtyä riitelemään, sillä siinä jää aina kakkoseksi. Kiistakumppani päätyy lopulta anelemaan anteeksi leijonalta eikä oikeastaan itsekään ole varma, miksi.
Neitsyt (Pihtari)
23.8.–22.9.
Neitsyet pitävät itseään ehtoisina emäntinä ja kodinhengettärinä. Lähipiirinsä silmissä he ovat sietämättömän pikkutarkkoja siivousnatseja, joiden päivä on pilalla, jos matonhapsut sojottavat eri suuntiin.
Keväisin ihmisten jalkautuessa ulos haravoimaan lumen alta paljastunutta pihaansa, neitsyt on siirtynyt jo kiillottamaan hammasharjalla kukkapenkin reunakiviä.
Kodin lisäksi neitsyillä on talous kunnossa. Säästösyistä he ottavat kahvilaan omat eväät mukaan ja pitävät ystävilleen lainaamista purukumeista tilikirjaa.
Jos mietit, mistä tämän horoskooppimerkin nimi tulee, niin sille on kyllä syynsä.
Vaaka 23.9.–22.10. (Vatuloija)
Kouluta tästä mieleisesi! Muuntautumiskykyinen vaaka sopii kenen tahansa kumppaniksi, sillä sinun mielipiteesi ovat hänen mielipiteitään. Voit luottaa vaa’an tukeen – kunnes paikalle saapuu toinen ihminen.
Vaaka on aina kallellaan johonkin suuntaan ja sehän se vaakaa rassaa. Toisaalta maistuisi juusto, toisaalta makkara, tai ei sittenkään sehän on eläimen suoleen tungettu, hedelmiä olisi hyvä syödä, mutta niissä on torjunta-aineita… Vaa’at ovat hyvin laihoja, sillä he eivät ehdi lounastunnin aikana päättämään, mitä he söisivät.
Vaa’an eteinen antaa vieraalle esimakua siitä, mitä oven takana on odotettavissa. Siinä, missä muiden kodeissa on käytännöllinen kenkähylly ja naulakko, vaa’an eteisessä on hörhelövalaisin, ikkunassa pitsiverho ja katon rajassa kiertävä hylly täynnä posliiniesineitä. Pidä vaa’an kanssa ollessasi mielessä, että kauneus on katsojan silmässä.
Skorpioni (Hyeena)
23.10.–21.11.
Skorpioni on hyvin mielenkiintoinen ihminen – vähän samalla tavalla kuin myytävä asunto on persoonallinen. Skorpionin pään sisällä tapahtuu paljon ja koko ajan, suurin osa tapahtumista on muiden käsityskyvyn äärirajoilla. Suurin osa kirjoista ja televisio-ohjelmista on skorpionille liian jännittäviä, sillä skorpionin aivoissa vampyyrit monistuvat ja leijonan saalistaman antiloopin katse vainoaa vielä vuosien jälkeen.
Mies, ellet omaa erityisen joustavaa mieltä ja lennokasta mielikuvitusta (tai ole kuuro), älä ota skorpionia puolisoksesi. Skorpionivaimo on sata kertaa pahempi kuin vaimo.
Raskaan aivotyön vastapainoksi skorpioni nukkuu paljon. Varaudu siihen, että skorpioni ei koskaan katso kanssasi elokuvaa loppuun asti – eikä valmista sinulle aamiaista.
Jousimies (Poliisimies)
22.11.–21.12.
Jousimies rakastaa sääntöjä, lakeja ja tapoja, mutta hän unohtaa noudattaa niitä. Hän on kuin luotu poliisiksi, sillä lain valvojan rooli sopii hänelle paremmin kuin sen noudattajan rooli.
Hänellä on koko ajan 1 001 rautaa tulessa, hän ei vain muista mitä ne olivat. Jos haluat jännitystä elämääsi, valitse kumppaniksesi jousimies. Kukaan muu ei pysty olemaan yhtä aikaa antelias ja itsekäs tai uskollinen ja uskoton.
On selvää, että kaikki rakastavat jousimiestä. Jollet rakasta, älä erehdy lausumaan sitä ääneen – jousimies on herkkä masentumaan ja sitä alhoa kestää kauan.