Nordea sulkee Kaarinan konttorin

0

Nordea sulkee Kaarinan ja Paraisten konttorit maaliskuun lopussa.

Jatkossa asiakkaita palvellaan Turun seudulla Skanssin, Turun kauppatorin ja Raision konttoreissa. Ajanvarauksella pankkiasioita voi hoitaa näissä konttoreissa myös arki-iltaisin, Skanssissa myös lauantaisin. Kauppatorin konttori on alueen ainoa pankkikonttori, joka palvelee ilman ajanvarausta arkisin klo 8 – 19.

Kaarinan ja Paraisten konttoreiden asiakkaille on tiedotettu tulevista muutoksista. Kummankin toimipaikan henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan muihin konttoreihin, pääosin Skanssin toimipisteeseen.

‒ Turussa sijaitsevat konttorit, Skanssi ja Kauppatori, ovat helposti asiakkaiden saavutettavissa, ja laajennettujen aukioloaikojen ansiosta asiakaspalvelijan voi tavata vaikkapa työpäivän jälkeen. Uskomme tämän tuovan asiakkaiden arkeen toivottua joustoa, sanoo Lounais-Suomen alueen varajohtaja Taina Tallbacka-Kitola.

Yhä useampi asioi verkossa

Sekä asiakkaiden pankkipalveluiden tarpeet että asiointitavat ovat muuttuneet viime vuosina voimakkaasti.

‒ Asiakkaathan hoitavat päivittäiset pankkiasiat nykyään pääasiassa omatoimisesti verkon, puhelimen ja maksukorttien avulla. Viime aikoina myös verkkotapaamiset ovat lisänneet suosiotaan huimasti, ja pankkipalveluiden kehitys kohdistuu tällä hetkellä koko toimialalla vahvasti digitaalisten palveluiden tarjonnan lisäämiseen ja uudenlaisten palveluiden kehitykseen. Verkkotapaamiseen asiakas tarvitsee vain puhelimen ja tabletin tai tietokoneen, Tallbacka-Kitola sanoo.

Turkuun on perustettu online-pankkikonttori, joka keskittyy käymään verkkoneuvotteluja asiakkaiden kanssa. Koska verkkoneuvonnan kysyntä on kasvussa, konttoriin ollaan parhaillaan rekrytoimassa lisää työntekijöitä.

Tallbacka-Kitola kuitenkin korostaa, että koska kaikki asiakkaat eivät halua tai voi asioida verkossa, näitä asiakkaita palvellaan jatkossakin puhelimitse ja konttoreissa.