Torvet soivat, abit lähtivät

0
Pahikset saivat innostuneen vastaanoton Kotimäen koulun pihalla. Karkeille riitti poimijoita.

Iloinen, pahisteeman mukaisesti pukeutunut joukko matkasi kuorma-autojen lavoilla Hovirinnan ja Kotimäen koulujen kautta kohti Turun keskustaa, jossa seutukunnan abiturienttien karnevaali jatkui.

Autojen kylkiin ripustettujen lakanoiden teksteissä otettiin mallia Amerikasta ja haluttiin tehdä KaLu:sta suuri jälleen. Toisten iskulauseiden mukaan KaLu ja Mirri ovat kavereita sekä luotettiin laudaturiin, mutta toisaalta muistettiin improbaturinkin olevan olemassa.

Joku tuhma jopa väitti, ettei ylioppilastodistus muka mitään auttaisi. Kaarinalaiset abit tuskin sitä uskovat.

-Tuntuu oikein hyvältä, nyt vietetään ikimuistoisia hetkiä, iloitsivat ennen auton lavalle kipuamista abiturientit Ida Hoikka (vas.), Ella Ruohonen, Daniela Heino ja Vappu Salmela. Tytöt kertoivat, että illalla on tiedossa bileisiin meno.
Elias Sinisalo (vas.) ja Niklas Pippola ovat saaneet karnevaaliväriä takkeihinsa, Elias myös kasvoihinsa. –Esitettiin pieni show nuoremmille, näytettiin videoita ja sellaista. Pientä leikkimielistä kiusaa, pojat selostivat aamupäivän ohjelmaa koulussa.
Kaarinan lukiosta tulee suuri abien mielestä. Ellei se jo sitä olekin.

Katso video! Näin abit lähtevät iloisissa tunnelmissa.

 

Lue lisää 22.2.2017 lehdestä