Motonet tulee Kaarinaan

0
Motonet laajentaa Kaarinaan. Motonetin rakennuskokonaisuuden pinta-alaksi tulee n. 4 700 neliötä, josta myymäläpinta-alaa on 2900 neliötä. Hankkeen on tarkoitus valmistua ensi vuoden keväällä.
Motonet tulee Kaarinantien varteen Krossin yritysalueelle.  Yritys kertoo palkkaavansa alkuvaiheessa25‒30 kokoaikaista työntekijää. Lisäksi se hakee korjaamoyrittäjää.
‒ Kaarinan ja sen lähialueilla on paljon harrastavia tee-se-itse -ihmisiä, joita pystymme palvelemaan monipuolisesti. Lisäksi tavaratalo sijaitsee paikassa, jonka ohitse liikkuu paljon mökille menijöitä. Pystymme tarjoamaan heille kaikki oleelliset tarvikkeet kalastukseen ja veneilyyn, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.
Motonet on suomalainen perheyritys, jonka 28 tavarataloa sijaitsevat 26 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa. Motonetin liikevaihto tilikaudella 2016 oli n. 270 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on n. 1000 henkilöä.
Motonet kuuluu Broman Group -konserniin.
Jutun havainnekuva on Motonetin tiedotteesta.