Ura Basketin kausi päättyi

0
Uran Samu Kaaresvirta on ohittanut Kristikan kapteeni Arto Talvitien matkalla korille.

Ura Basket – Kristika Turku 76-82 (43-44) (18 – 22, 25 – 20, 14 – 20, 19 – 20)

Ura Basket hävisi pudotuspelisarjan neljännen ottelunsa Kristika Turkua vastaan tiistai-iltana Monnarilla. Turku jatkaa sarjaansa PuHu Junioreja vastaan, Ura Basketin kausi sen sijaan päättyi tähän peliin.

Ei liene täysin väärin sanoa, että Turku oli ottelusarjassa vahvempi, sen joukkuepeli toimi Ura paremmin ja onnistujia löytyi laajalla rintamalla. Ottelusarjan näkyvä hahmo oli Turun Timka Jaakkola, jonka puolustuspeli onnistui Ura vastaan hyvin. Hän oli vahva myös hyökkäyspäässä, etenkin hyökkäyslevypalloissa. Mikael Sandberg säesti hyvin.

Ura selvästi kärsi Eero Aaltosen poissaolosta, hän pelasi vain yhden ottelun, jonka Ura voitti. Mutta joukkuepelissä pitää vain löytyä uusia vastuunkantajia. Eilisessä ottelussa sellainen oli Joona Forsström, pisteitä 21 ja levypalloja 14.

Pekka Tenhonen