Krista Kosonen vieraili Valkeavuoressa

0
Esityksen jälkeen Krista Kososen luo jonotti kaarinalaisnuoria, jotka halusivat nimikirjoituksen tai selfien hänen kanssaan. Kuvassa Iina Ruoho, Nelli Salmi ja Jenna Johansson ovat nimmari-vuorossa.

Näyttelijä Krista Kosonen vieraili viime viikolla Valkeavuoren ja Piikkiön yhtenäiskouluilla Dreamsterina. Lasten ja nuorten säätiön Dreamsterit kiertävät yläkouluilla ympäri Suomea ja kertovat omien elämäntarinoidensa avulla, miten unelmia pystyy saavuttamaan vaikeuksista huolimatta.

– Dreamsteri-kierroksilla yritän painottaa, miten tärkeää on unelmoida, vaikka ne unelmat eivät olisi kenenkään muun unelmia, Kosonen kertoi Kaarina-lehdelle.

– Lisäksi painotan sitä, että omaan unelmaan pitää sitoutua ja sen eteen pitää tehdä töitä. Kaikki ei tapahdu saman tien. Vaikka nyt epäonnistuisi, mikä tahansa on purettavissa pienempiin paloihin ja harjoiteltavissa.

Kososelle itselleen yläkoulu oli elämän hirveintä aikaa. Lue lisää Kaarina-lehdestä 3.5.2017.