Äänestä Karva-Kaverit kantamaan olympiasoihtua

0
Valtakunnallinen, Kaarinassa perustettu yhdistys Karva-Kaverit on saanut poikkeuksellisen kunnian: yhdistys on ehdolla yhdeksi Suomen edustajaksi talviolympialaisiin.

Suomen Karva-Kaverit ry on ehdolla talviolympialaisten olympiasoihdun kantajaksi.

– Ehdokkuus tuli täysin yllätyksenä. Luulin asiasta soittanutta henkilöä puhelinmyyjäksi, ja kun selvisi, mistä on kyse, oli pakko vetää tuoli alle, kommentoi Karva-Kaverit ry:n perustaja Maarit Haapasaari.
Kaarinassa kuusi vuotta sitten perustettu Karva-Kaverit on kehittänyt eläinavusteista työskentelyä.
Suomesta lähtee olympialaisiin neljä soihdunkantajaa, ja yleisö saa äänestää Suomen soihdunkantajat kahdeksasta ehdokkaasta.
Soihdunkantajaa voi äänestää 31.5. saakka tästä linkistä.
Suomen soihdunkantajien ehdokkaiksi on valittu kahdeksan järjestöä, jotka toimivat avoimemman ja paremman yhteiskunnan hyväksi. Valitut järjestöt käyttävät “jollakin tavoin innovatiivisia ratkaisuja, joilla tuodaan ihmisiä lähemmäksi toisiaan, murretaan rajoja ja tuetaan yhteiskunnan myönteistä kehitystä”, kuvailee PyeongChang 2018 Olympic Torch Relay -soihtuviestin yhteistyökumppani Samsung Nordic tiedotteessaan.

 

Lue lisää 31.5.2017 lehdestä