Katso kuvat: Koriston talleilla nyt Kulttuurikahdeksikon näyttely

0
Margareetta Mobergin pinkki tuoli pääsee näyttelyn jälkeen käyttöön hänen jälkikasvulleen.

Koriston talleilla päästään tänäkin kesänä näkemään maksutta kaarinalaisen Kulttuurikahdeksikko-ryhmittymän mielikuvituksellisia taideteoksia, hyväntuulisia ja ajattelemaan herättäviä käsitöitä sekä runo- ja musiikki-iltoja.

Näyttely auki 21.5.–18.6. su–ke klo 13–18, to klo 13–20. Vapaa pääsy. Torstain ohjelmalliset illat: 25.5. Saniaiset (runoja sanoin ja sävelin), 1.6. yhteislauluilta “Vanhan Merimiehen matkassa”, 8.6. konsertti Solo Aofia – Jos voisin laulaa, 15.6. Saaristotanssit.
Näyttelyssä pääsee istumaan Marja ja Risto Ruohosen Suomenlampaiden selkään. – Suomenlampaat lisääntyvät kaikista lampaista tehokkaimmin maailmassa, naurahtaa Risto.
Anneli Mannin lasitaideteokset on valmistettu vanhoista pulloista.
Suomisolmut. Kasvavaan installaatioon voi kirjata Suomelle omia viestejä, toiveita ja tervehdyksiä. Terveisiä julkaistaan näyttelyn päätyttyä Kaarina-lehdessä.
Lena Holmström valmistaa vanhoista kirjoista ja roskista mustanpuhuvia taideteoksia.
Suomalaiset juuret. Margareetta Moberg on koonnut valtaviin juuriin eläkkeelle jääneitä Kaarinan uimahallin kiuaskiviä, jotka on maalattu sinisiksi ja valkoisiksi.
Koriston tallinäyttelyä järjestävät Eeva Lappi, Maija Ruohonen, Anneli, Manni, Johan ja Margareetta Moberg, Lena Holmström sekä haitaria soittava Risto Ruohonen.

 

Lue lisää 24.5.2017 lehdestä