Poliisi: Kaarinan poliisioperaatio liittyi Turun puukotuksiin

1
Poliisi oli perjantaina Kaarinassa liikkeellä myös siviiliautoilla.

Kaarinassa perjantaina illalla tehty suuri poliisioperaatio on kytköksissä Turun puukotuksiin. Keskusrikospoliisi vahvistaa, että Kaarinassa Pehtoorinkadulla tehtiin kotietsintä, joka liittyi tutkittavana olevaan terrorismirikokseen.

Kaarinassa ei KRP:n mukaan tehty kuitenkaan kiinniottoja. Enempää KRP ei tutkinnallisista syistä voi kertoa.

Kaarina-lehden lähiasukkailta saamien tietojen mukaan poliisi viipyi paikalla useita tunteja perjantaina kello 20 jälkeen ja palasi Pehtoorinkadulle myös lauantaina päivällä.

Paikalla oli perjantaina useita yksiköitä sekä ambulanssi, ja poliiseilla oli luotiliivit ja kypärät.

 

Lue lisää 23.8.2017 lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Kumma juttu ettei talonasukkaita valistettu tapauksesta, monet lapsiperheet lapsineen kauhun ja pelon vallassa paripäivää ja yötä! Hulluin touhua kun hyökätään tähän rappuun jossa asun kuin sotatilanteessa kymmenenmiehen joukolla täydessä iskuryhmän varustuksessa asuntoon, kyllä siinä tilanteessa luulisi jotain ohjetta antaman, mutta ei hyssytellään, annetaan talonasukkaiden elää pelossa ja herran nuhteessa.

Kommenttien lisääminen on estetty.