Kimppataksipalvelu Kyyti kurvasi Kaarinaan

0

Kyyti.

Kyyti-kuljetuspalvelu laajensi toimintaansa Kaarinaan torstaina.

Kyseessä on mobiilipalvelu, joka toimii joukkoliikenteen ja taksipalvelun välimaastossa. Palvelussa voi tilata itselleen kyydin, jonka voi halutessaan jakaa muiden kyydintarvitsijoiden kanssa. Ajoneuvo jaetaan, jos reitin lähellä on samoihin aikoihin useampi käyttäjä. Matka pitenee korkeintaan 20 minuutilla. Kimppakyydin sallivat asiakkaat saavat kyydin halvemmalla.

Käytännössä asiakas tilaa itselleen auton älypuhelimen Tuup-sovelluksen kautta. Hän voi valita joko oman nopean kyydin tai jaettavan kyydin. Hinnan näkee heti, ja palvelu veloitetaan puhelinsovelluksen kautta.

– Valitsi sitten oman tai kimppakyydin, aina pääsee taksia halvemmalla, lupaa Kyyti group oy:n toimitusjohtaja Hannu Möttö.

Tällä hetkellä Kyytiin pääsee Kaarinassa karkeasti Piispanristin, keskustan, Rauhalinnan ja Empon alueilta sekä Littoisista järven eteläpuoliselta alueelta.

Lue lisää 27.9.2017 lehdestä