Ohjatut leikkipuistot avaavat ovensa tiistai-iltapäiväksi

0

Kaarinan leikkipuistotoiminta kutsuu uusia leikkijöitä kokeilemaan ohjattua ulkoilua tiistai-iltapäivänä 19.9. Portit ovat avoinna Poikluomantien Karhupuistossa ja Kuusiston leikkipuistossa kello 13-16.30.

Leikkipuistotoiminta tarjoaa lapselle virikkeellisen ja turvallisen toimintaympäristön. Toiminnasta innostuvat voivat tiedustella vapaita puistopaikkoja suoraan leikkipuistosta tai Kuusiston päiväkodinjohtaja Katja Vainikaiselta. Leikkipuistoon voi ilmoittaa 18 kuukautta täyttäneen lapsen.

Avointen ovien päivänä tutustutaan iltapäivätoimintaan. Vanhemmat kutsutaan viettämään lapsen kanssa mukavaa iltapäivää leikkien, tehtävärataa ratkoen ja toimintaan tutustuen.

Karhupuisto on osoitteessa Poikluomantie 25 ja Kuusiston leikkipuisto osoitteessa Pallotie 6.