Stand up -koomikko Mika Eirtovaara rullaa Kaarinasta Logomoon

0
Mika Eirtovaara avasi viime kesänä Turun keskustaan skeittiliike Day offin, jonka avajaisia vietettiin rullalautaillen Kilosportin pihalla Kaarinassa.

Yleensä aloitteleva stand up -koomikko hankkii nimeä kertomalla juttujaan ilmaiseksi viisi minuuttia avoimella lavalla. Sellainen ei riittänyt Mika Eirtovaaralle.

Kunnianhimoisesti mies varasi heti alkuun käyttöönsä tamperelaisen teatteriravintolan, luki pohjaksi stand upia käsittelevän kirjan ja käsikirjoitti 45 minuuttia pitkän esityksen. Hän muistelee tapahtuman menneen niin pieleen, ettei uskaltanut kivuta yleisön eteen seuraavaan vuoteen.

Keväällä ensiesiintymisestä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Siinä välissä Eirtovaara on voittanut lavakammonsa ja vitsaillut tiensä yhdeksi Suomen tunnetuimmista koomikoista. Nyt hänet voi muun muassa nähdä television Stand up! -ohjelman isäntänä.

Nummelan kasvatti on asettunut perheineen Kaarinaan kolme vuotta sitten, ja kesällä hän avasi Turun keskustaan skeittiliikkeen. Ensi viikolla Eirtovaaran ohjaama oopperafarssi saa ensi-iltansa Logomossa. Lue lisää 1.11.2017 lehdestä