Perinteisessä Joulutallissa nautitaan viikonloppuna riisipuurosta ja joulun tunnelmasta

0

Kaarinalaista ja käsintehtyä. Ne kaksi ovat Koriston Joulutallin myyjäksi pääsemisen edellytykset.

Ensi viikonloppuna 2.-3.12. Koriston Tallilla on tarjolla herkkuja ja jouluisia esineitä. Joulumyyjäiset ovat jo perinteeksi muodostunut tapahtuma. Tallin ovet ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 10-15. Joulupukki on luvannut vierailla molempina päivinä.

Ostosten lomassa voi nauttia Marttojen keittämästä riisipuurosta ja tallin tunnelmasta. Kaunein Joulukuusi -äänestys on järjestetty tapahtuman yhteydessä vuodesta 2007. Kuusi kaarinalaista tahoa kutsutaan koristelemaan joululukuusi, ja näistä yleisö saa äänestää kauneimman. Jännityksen ylläpitämiseksi kuuset koristellaan nimettöminä.

Kaarina-seuran näppäräsormiset askartelivat myyntiin ovikransseja ja tonttu-ukkoja.