Kaupunginjohtaja muuntui murjaanien kuninkaaksi

0

Kaarinan kaupungin tiernapojat kiersivät torstaina viemässä joulutervehdyksen kaikkiin kaupungin palveluasumisen yksiköihin.

Roolipukujen alta kantautui tavallista kypsempiä ääniä, jotka kuulostivatkin oudon tutuilta.

Murjaanien kuningas paljastui kaupunginjohtaja Harri Virraksi, Knihti tekniseksi johtajaksi Jyrki Lapiksi, tähdenpyörittäjä Mänkki Piikkiön yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Tölköksi ja Herodes entiseksi kansanedustajaksi Kari Kantalaiseksi. Nelikko kertoi idean Tiernapojista syntyneen kaksi vuotta sitten, kun tarvittiin ohjelmanumero kaupungin pikkujouluihin. Nyt oli ikäihmisten vuoro nauttia ”köyhien laulajapoikien” ohjelmasta.

Miesten mielestä on tärkeää, että yrittäjien edustaja tekee näkyvää yhteistyötä kaupungin kanssa – onhan yrittäjyys tosielämässäkin Kaarinan tähdenkantaja. Tiernapoikien kokoonpanossa saattaa lähiaikoina tapahtua muutoksia, sillä Lappi on vaihtamassa virkaan Turun puolelle. Kenties esiintymistaito on yksi uuden teknisen johtajan kelpoisuusvaatimuksista?