Piikkiön Osuuspankki avaa konttorin Kaarinaan

0

Paikallisosuuspankkeihin kuuluva Piikkiön Osuuspankki avaa helmikuussa uuden konttorin Kaarinaan. Ennestään Piikkiön keskustassa toimiva pankki alkaa palvella asiakkaita Oskarinaukiolla entisissä Nordean tiloissa.

Monet pankit sulkevat nyt konttoreitaan.

– POP-pankkiryhmän tärkeimpänä ohjenuorana on asiakkaiden paras palvelu. Tästä ryhmä on palkittukin on seitsemän kertaa peräkkäin. Tuon mukaisesti mekin toimimme. Saamamme palautteen mukaan pankkiasiakkailla on edelleen tarpeita kohdata pankin henkilökuntaa ihan henkilökohtaisesti. Siitä huolimatta, että meillä on erittäin hyvin toimiva verkkopankki ja digitaalisia palveluja kehitetään aktiivisesti koko POP-ryhmässä. Uusi konttori antaa uuden mahdollisuuden asiakkaiden ja pankin kohdata. Ja uudistuva Kaarinan keskusta on siihen hyvä paikka. Haluamme olla asiakkaiden helposti saavutettavissa, kommentoi toimitusjohtaja Jari Heinonen pankin tiedotteessa.