Kaarinan Pojat on valittu Vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa

0

Kuva: Urheilugaala.

Kaarinan Pojat on valittu Vuoden urheiluseuraksi 2017. KaaPo sai palkinnon Urheilugaalassa torstai-iltana.

Voittoa oli todistamassa lähes 40 kaapolaista Hartwall Arenalla, kertoo seura verkkosivuillaan. Gaalassa seuraa edustivat ja palkinnon noutivat puheenjohtaja Olli Tuominen ja toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

– Kiitokset tästä tunnustuksesta kuuluu luonnollisesti kaikille kaapolaisille, sillä ilman teitä KaaPo ei olisi sitä mitä me olemme nyt! Kiitos kuuluu myös Palloliitolle, Palloliiton Länsi-Suomen piirille, Kaarinan kaupungille sekä yhteistyöseura Kaarinan Nappuloille, hehkuttaa seura sivuillaan.

Vuoden urheiluseuran valinnassa kiinnitettiin nyt huomioita siihen, miten seura on onnistunut toimintansa tulevaisuutta koskevissa haasteissa ja hyödyntänyt parhaalla tavoin mahdollisuuksiaan.

Voittajaseura palkittiin tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi Alkon lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

KaaPon Olli Tuominen korosti gaalaillan puheessaan urheiluseurojen vastuuta syrjinnän ja syrjäytymisen ehkäisemisessä.

– Uskomme, että tulevaisuudessa seurojen merkitys kentän ulkopuolella tukee olemaan yhtä merkittävä kuin sen sisäpuolella. Olemme yhteisössämme merkittävä toimija lapsesta mummoon ja vaariin. Urheilulla ja urheiluseuroilla tulee olemaan merkittävä rooli niin syrjäytymisen kuin syrjinnän ehkäisemisessä.