Kaarinan Potkijat

0

Kaarinan Pojat sai valtakunnallista mediahuomiota tullessaan valituksi Vuoden urheiluseuraksi. Uutinen onnistui ikävä kyllä loukkaamaan joitakuita: seuran nimi tuomittiin some-keskustelussa epätasa-arvoiseksi ja vanhanaikaiseksi. Viis siitä, että se on annettu 1950-luvulla tai että seuran toiminta itsessään noudattelee esimerkillistä tasa-arvoa.

Koska KaaPossa laukoo nykyään myös tyttöjä ja naisia, pitäisikö seuran nimeksi vaihtaa Kaarinan Henkilöt?

Vai pitäisikö käyttää enemmän mielikuvitusta? Jottei kaikkia fanituotteita tarvitse painaa uusiksi, uuden sukupuolineutraalin nimen olisi hyvä istua KaaPo-lyhenteeseen. Kävisikö Kaarinan Poppoo tai Porukka?

Kaarinalaiset ovat menestyneet niin hyvin viime aikoina, että Kaarinan Pokaali voisi olla osuva nimi. Itsevarmuutta säkenöivä nimi pelottaisi otteluissa vastustajia.

Usein urheiluseurojen nimissä myös vilistää hurjia eläimiä. Kaarinan Ponit kirmaisivat nurmikentällä uljaasti. Possut eivät pelkäisi rapakeleilläkään pelaamista.

Tai, koska Kaarinassa toimii jo Kaarinan Reipas, sopisiko kaveriksi Kaarinan Ponteva?

Nimitarkastelu tulee ulottaa muihinkin seuroihin Kaarinassa. Aivan törkeitä nimiä ovat myös Kaarinan Naisvoimistelijat, Kaarinan Kiekko-Pojat sekä HC Indians.