Kirkkain mitali Kaarinaan

1

Diamond Edges toi Cup of Berlin kilpailun kirkkaimman mitalin Kaarinaan vauhdikkaalla ja ilmaisullisesti taidokkaalla ohjelmallaan.

Noviisisarjan voittopisteet 57.95 ovat joukkueen tämän kilpailukauden parhaat pisteet.  Viime vuodesta kansainvälisellä areenalla voitonnälkäiseksi jääneen joukkueen ohjelma sujui tällä kertaa varmasti ja hyvällä rutiinilla, kertoo valmentaja Siiri Eskelinen. Ennen kisaa joukkueen harjoittelussa on painottunut esiintyminen ja musiikin tulkinta. Tämä työskentely näkyi hienosti kisajäällä jatkaa Siiri.

Sekä joukkue että valmentajat ovat oikein tyytyväisiä suoritukseen. Kilpailu käytiin 5.1.2018 alkuillasta Berliinissä.  Muodostelmaluistelun kansainväliseen kilpailuun osallistui 22 joukkuetta yhdeksästä eri maasta. Toiseksi kilpailussa sijoittui suomalainen Team Ice Effect (JTL) pisteillä 49.53. Kolmanneksi sijoittui isäntämaa Saksan Skating Graces Novice-joukkue pisteillä 36.68. Voittopisteet nostivat joukkueen Suomen Taitoluisteluliiton Season Best – tilastossa toiselle sijalle.

Paikallista menestystä ja tulevia tapahtumia

Kaarinan Taitoluistelijat osallistuivat menestyksekkäästi Loppi-Ice kutsukilpailuun. Dream Edges voitti juniorisarjan vapaaohjelmallaan pisteillä 98.23. Vintage Edges voitti aikuisten sarjan pisteillä 63.75. Seuran muut joukkueet onnistuivat myös mukavasti kilpailuohjelmissaan.  Sparkle Edges sijoittui seitsemänneksi pisteillä 45. Minorijoukkue Golden Edges sijoittui toiseksi pisteillä 29.84. Tulokasjoukkueet Little Edges oli kolmas pisteillä 64.25 ja Mini Edges kymmenes pisteillä 42.75. Mini Edges joukkueelle kilpailu oli kauden ensimmäinen.

Naantalin VG-62 järjestämään kilpailuun 6.1.2018 Turun Gatorade Centerissä osallistui 45 joukkuetta ja yli 900 luistelijaa. Kilpailuun osallistui 45 joukkuetta Naantalista, Turusta, Raisiosta, Porista, Raumalta, Kaarinasta, Salosta, Tampereelta ja pääkaupunkiseudulta.

Tammikuussa kisataan vielä Aluemestaruudesta 2018. Kaarinan Taitoluistelijat järjestää Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut Turussa Gatorade Centerissä 14.1.2018. Kilpailuun osallistuu LoSuTan alueen STLL:n jäsenseurojen muodostelmaluistelujoukkueet.

Luistelijat tulkitsevat kisaohjelmaansa Harry Potter Salaisuuksien kammio. Kuva Synchrophoto.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Pieni korjaus artikkeliin… Koko Cup of Berlin kisassa kisasi 22 joukkuetta, mutta Diamond Edges joukkueen kanssa samassa sarjassa oli ainoastaan neljä muuta joukkuetta. Loput joukkueet kisasivat eri sarjoissa. Kaikkineen Cup of Berlin kisa oli tänä vuonna huomattavasti heikkotasoisempi kuin aiempina vuosina. Onnittelut kuitenkin joukkueelle voitosta.

Kommenttien lisääminen on estetty.