Kolme aluemestaruutta Kaarinaan

0

Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailuissa SM-sarjojen aluemestaruus tuli molemmissa sarjoissa Kaarinaan. Dream Edges voitti SM-junioreiden aluemestaruuden pisteillä 98,36 (ISU). Joukkue jatkaa varmaa voittokulkuaan kohti tulevaa kansainvälistä kilpailuareenaa. Joukkue edustaa Suomea Frech Cupissa  Ranskan Rouenissa 2.-3. helmikuuta. Vastikään Berliinistä palannut Diamond Edges koki jäällä epäonnistumisia. Silti kovan onnen kulta ja aluemestaruus irtosivat pisteillä 46.58 (ISU).

Kolme mestaruutta on hieno saldo. SM-joukkueille tämä on hyvä välietappi ja toi lisää arvokasta kisakokemusta ennen kauden pääkisoja, summaa joukkueistaan ja seurasta ylpeä vastuuvalmentaja Siiri Eskelinen.

Kansallisten sarjojen sijoitukset olivat myös kaarinalaisittain menestyksekkäitä. Minorijoukkue Golden Edges jatkoi kultainjalla. Joukkue nappasi aluemestaruuden mallikkaalla suorituksellaan pistellä 30.39 (ISU). Kansalliset noviisit sarjassa kilpaileva Sparkle Edges sijoittui neljänneksi pisteillä 43,20 (Mupi). Tulokassarjan joukkue Little Edges sijoittui sarjassaan pronssille ja seuran nuorin tulokkaissa kilpaileva joukkue Mini Edges esiintyi jäällä varsin mallikkaasti sijoittuen viidenneksi pisteillä 46,20 (Mupi). Aikuisjoukkue Vintage Edges oli sarjansa toinen pisteillä 58,60 (Mupi). Onnea joukkueille!

Kaarinan Taitoluistelijat järjestivät Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut Turussa Gatorade Centerissä Kilpailuun osallistui LoSuTan alueen STLL:n jäsenseurojen muodostelmaluistelujoukkueet. Yhteensä 25 joukkuetta yhdeksässä sarjassa mittelivät muodostelmaluistelun aluemestaruudesta. Kilpailun sarjat: Aikuiset, Kansalliset noviisit, Tulokkaat, Minorit, Masters, Kansalliset juniorit, Kansalliset seniorit, SM-noviisit ja SM-juniorit.

Golden Edges ja Hullu hatuntekijä.
Kuva Tero Wester