Uusi kuntokeskus Kaarinan keskustaan

0

Liikkun kuntosali Oulussa.

Liikku avaa kuntokeskuksen Kaarinan keskustaan maaliskuussa. Yli tuhannen neliön kuntokeskus tulee K-supermarket Katariinan yhteyteen.

Entuudestaan Liikulla on kolme toimipistettä Oulussa sekä keskukset Kajaanissa, Kemissä, Jyväskylässä, Hollolassa ja Seinäjoella. Yritys etenee valtakunnalliseksi ketjuksi ja helmi-maaliskuussa avataankin Kaarinan lisäksi kaksi muuta kuntokeskusta eri puolilla Suomea. Tämän vuoden aikana tarkoituksena on laajentua 20 kuntokeskuksen ketjuksi ja viiden vuoden tähtäimessä on jopa 50 keskusta ympäri Suomea.
– Liikku on nopeasti kasvanut jäsenmäärältään Pohjois-Suomen suurimmaksi alan toimijaksi, kertoo Kuntokeskus Liikku Oy:n toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi.

Riihijärven mukaan kuntokeskuksen tiloja rakennettaessa otetaan huomioon monet harjoittelun helppouteen ja viihtyvyyteen vaikuttavat yksityiskohdat.
– On tärkeää, että keskus sijaitsee helposti saavutettavassa paikassa, jossa on tarjolla ilmainen pysäköinti, Johanna Riihijärvi linjaa.

Kuntokeskus Liikku Oy on on täysin kotimaisessa omistuksessa, omistajinaan terveydenhuoltoalan konserni COR Group sekä yrityksen toimiva johto.