Vintage Edges hopealle Lappeenrannassa

0

Aikuisten sarjassa kilpaileva Vintage Edges sijoittui toiseksi pisteillä 72,20 ja sai haluamansa loppukilpailupaikan Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3. kilpailuun.

Joukkue lähti tavoittelemaan loppukilpailupaikkaa. Valmentaja Johanna Vienon mukaan Vintage Edges luisteli lauantaina kauden parhaan suorituksensa hyvällä fiiliksellä ja tämä riitti lohkossa hopeaan ja loppukilpailupaikkaan.

Joukkueen kapteeni Camilla Strandell-Laine summaa suoritusta hyvävauhtiseksi ja siistiksi suoritukseksi. ”Saimme paljon positiivista palautetta muilta joukkueilta ohjelmasta ja teemasta. Odotuksemme ylittyivät, toinen sija oli hyvä saavutus kovatasoisessa kisassa.” Kauden kilpailuohjelman teema on Aikuisbalettitunnilla.

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. lohkon 2. valintakilpailu järjestettiin 20.1.2018 Lappeenrannassa Kisapuiston hallissa. Kilpailun järjesti Saimaan Muodostelmaluistelijat ry.

Aikuisbalettitunnilla Plié, chassé, allez! @TeroWesterPhotography
#terowesterphotography