Autonavaimet varastettiin Kaarinan uimahallin pukukopista – auto löytyi Runosmäestä

0
Vuonna 1982 syntynyt mieshenkilö murtautui maanantaina 26.2. kahteen pukukaappiin Kaarinan uimahallissa. Yhdestä kaapista mies anasti sekä vaatteet että muun omaisuuden ja toisesta muun muassa lompakon.
Tekijä vei saaduilla auton avaimilla uuden BMW X4 -merkkisen henkilöauton. Poliisi sai selvitettyä, että auto löytyisi mahdollisesti Turusta Runosmäestä. Poliisipartio tavoittikin anastetun auton Vahdontiellä Turussa.
Ajoneuvo kiihdytti voimakkaasti karkuun, välillä kerrostalojen välistä puikkelehtien. Ajoneuvon kuljettaja törmäsi mahdollisesti tahallaan poliisiautoon, mutta samalla toinen poliisiauto sai estettyä tämän uudelleen liikkeelle lähdön. Poliisi joutui tilanteessa rikkomaan kaksi ikkunaa anastetusta henkilöautosta. Autosta ja kuljettajan hallusta löytyi varastetuksi ilmoitettua tavaraa.
Kuljettajalle suoritettiin huumausaineiden pikatesti, joka oli positiivinen muun muassa amfetamiinille. Poliisille hyvinkin tuttua henkilöä epäillään törkeästä varkaudesta, varkaudesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, liikennerikkomuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Anastetussa ajoneuvossa matkustajana ollutta vuonna 1981 syntynyttä naista ei epäillä rikoksesta.