Dream Edges vapaaohjelmakilpailun kolmas Rouenissa

0

Dream Edges otti vakuuttavasti vapaaohjelmakilpailun kolmannen sijan French Cupin juniorisarjassa pisteillä 98,32. Kauden parhaat kokonaispisteet 155,28 toivat kaarinalaisille neljännen sijan kansainvälisesti kovatasoisessa kilpailussa. “Kokemus oli hieno ja kisan päätavoite: onnistuneet suoritukset täyttyi. Saimme nimeä ja mainetta tasokkaana joukkueena ja paljon itseluottamusta kauden vikoihin koitoksiin.” Toteaa joukkueen vastuuvalmentaja Siiri Eskelinen.

Sarjan voiton vei Venäjän Team Junost, toiseksi luisteli Skyliners ja kolmanneksi Lexettes, molemmat Yhdysvalloista. Toinen suomalaisjoukkue Reflections (ETK) sijoittui kuudenneksi. Tulokset

French Cup kisattiin Ranskan Rouenissa 2.-3.2.2018. Alkavalla viikolla maajoukkuehaastaja Dream Edges valmistautuu 10.–11.2.2018 käytävään SM-junioreiden 3. valintakilpailuun, jonka voittaja edustaa Suomea muodostelmaluistelun junioreiden MM-kilpailussa. Suomen toinen arvokisaedustaja on 12.2.2018 parasta Season`s Best arvoa pitävä joukkue.