Kehu tai moiti lyhyesti nimimerkillä! Kaarina-lehteen tulee tekstaripalsta

1

Haluatko antaa risuja töppäilyistä tai ruusuja hienosta palvelusta? Kaarina-lehden mielipidesivulle perustetaan Tyrskähdykset-tekstaripalsta, jossa voit kommentoida maailmanmenoa lyhyesti ja nimimerkillä.

Lähetä kommenttisi tekstiviestinä numeroon 050 353 4200. Laita mukaan myös nimimerkki sekä oikea nimesi. Ilman oikeaa nimeä tulleita Tyrskähdyksiä ei julkaista, mutta nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Ota Tyrskähdysten numero talteen puhelimeen, niin pääset lähettämään ajatuksesi lehdelle heti, kun kehumisen tai moittimisen arvoisia asioita tulee vastaan.

Tyrskähdyksiin ei voi lähettää kuvia tai muita multimediatiedostoja. Niitä voi lähettää toimituksen sähköpostiin: toimitus(at)kaarina-lehti.fi.

1 KOMMENTTI

  1. Olin hiihtämässä Kaarinassa pellolla, johon joku on viitsinyt tehdä ladun. Jonkin aikaa hiihdettyäni näin henkilön taluttavan polkupyörää ladulla. Pelto on iso, mutta oli pakko kuitenkin pilata latu.

Kommenttien lisääminen on estetty.