Penkkarihulina valtaa taas kadut – osallistu ja ota kuva torstaina 

0

Vuoden 2016 penkkaritunnelmia Kaarinasta. Kuva: Kiti Suupohja.

Torstaina keskustat täyttyvät jälleen juhlivista abiturienteista, kun penkinpainajaisjuhla tuo riemuitsevat opiskelijat yleisön eteen kuorma-autojen lavoilla.

Kaarina-Lehti on mukana torstain penkinpainajaishumussa. Seuraamme abiturienttien päivän viettoa ja raportoimme penkkareista verkkosivuillamme ja seuraavassa lehdessä.
Voit osallistua verkkojutun tekoon ja lähettää kuvia penkkariajoista Kaarinasta tai muualta. Myös hauskat asukuvat penkkarijuhlijoista sopivat juttuun mukaan. Penkkariselfiet ja kaverikuvat ovat lisäksi tervetulleita.
Tarkoituksemme on kerätä hyväntuulisia kuvia eri puolilta maakuntaa.
Kuvat voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen lukijalta@kaarina-lehti.fi. Voit myös merkitä kuvan sosiaalisessa mediassa #penkkarikuva2018.
Liitä mukaan tieto, missä kuva on otettu, mahdollisesti kuvassa olevien henkilöiden nimet ja kuvan ottajan nimi.
Kaarinan lukiosta tulee suuri abien vm-17 mielestä.
 Varmista kuvattavilta suostumus kuvan julkaisuun, jos kuva on muualta kuin yleisestä penkkariajosta.
Lisäksi torstai-iltana äänestetään maakunnan parhaasta penkkarilauseesta. Kisa käynnistyy torstaina iltapäivällä verkkosivuillamme. Lukijat voivat valita parhaan lauseen vaihtoehtojen joukosta.
Voittajalauseen keksinyt lukio ja sen abiturientit palkitaan kunniakirjalla.
Viime vuonna Paimion lukion lause ”We will build a great wall between Sauvo and Paimio and we will have Sauvo pay for it” voitti kisan. Lue voittajalauseesta lisää täältä.
Kuvien keräämisessä ja penkkarilausekisassa ovat mukana kaikki TS-Yhtymän sanomalehdet.