Saaristo Open julkaisi uusia esiintyjiä – lavalle Apulanta, Kaija Koo ja Klamydia

0
Vuonna 2016 rokattiin koleassa mutta aurinkoisessa säässä.

Yhdeksättä kertaa Saaristo Open -nimellä järjestettävää festivaalia juhlitaan tuttuun tapaan kesäkuun 8.-9. päivä Kaarinan Hovirinnan rannassa.

Uusia kiinnityksiä festivaalin avauspäivälle ovat suursuosiota nauttiva punkrock-yhtye Apulanta, 30-vuotisjuhliaan tulevana kesänä viettävä punk-yhtye Klamydia sekä syksyn Tähdet, tähdet -ohjelmassa toiseksi sijoittunut Jannika B. Aiemmin perjantain esiintyjistä oli julkaistu Popeda ja Juha Tapio.

Lauantaina lavalle nousevat jo julkaistujen Jenni Vartiaisen ja Happoradion lisäksi yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, upea Kaija Koo, uuden Vain Elämää -kauden kuvauksissa parhaillaan oleva Arttu Wiskari sekä Rock-Emman vuonna 2017 voittanut Olavi Uusivirta.

Loput artistikiinnitykset selviävät viimeistään maaliskuun alussa.

Olavi Uusivirta viihdytti kaarinalaisia myös vuonna 2016.