Tuhannet seuraavat Anitan ja tyyppien edesottamuksia netissä

0
Kuvassa poseeraavat kaarinalaiset some-julkkikset Anita ja tyypit. Koirakaveruksista yksi pitää lumesta, yksi inhoaa kylmää ja yksi kammoaa liikuntaa.

Kaarinalainen Kati Halminen on ladannut uuden kuvan Facebookiin viimeksi haastattelupäivän aamuna. Otoksessa koirat Manse ja Anita istuvat eteisessä vieretysten. Oheen Halminen on kirjoittanut aamun tapahtumista tarinan, jossa kummastelee koirien kykyä ymmärtää puhetta. Murret olivat saaneet muutamia makupaloja, ja myöhemmin Halminen oli huomauttanut Manselle, että tältä jäi yksi raksu syömättä. Saman tien Anitakin oli singahtanut paikalle toisesta huoneesta kuin Usain Bolt.

Anita ja tyypit -nimisellä Facebook-sivulla seurataan kolmen koiran arkea sopivasti dramatisoituna. Välillä elämää raportoidaan nelijalkaisten, välillä omistajien näkövinkkelistä. Hupsun koirakolmikon touhuista kertyy materiaalia varastoonkin. Pilke silmäkulmassa laadituissa teksteissä on elävää kieltä ja tahallisia, hellyttäviä kirjoitusvirheitä. Lue lisää 14.2.2018 lehdestä