Veikkauksen 150 000 euron voitto Kaarinaan

0
Kaarinalaista miestä onnisti saunan jälkeen – Veikkauksen nettiarvasta paljastui hänelle yli 150 000 euron päävoitto
 
VEIKKAUS / TIINA HENTTONEN  Kaarinassa asuvan miehen iltaan tuli jännitystä lauantaina 3. helmikuuta, kun Kalabaliikki-nimisestä Veikkauksen nettiarvasta paljastui peräti 150 880 euron suuruinen päävoitto.
 
Maanantaina tavoitettu mies kertoo, että he olivat ensin käyneet vaimon kanssa saunassa ja pelanneet sen jälkeen hetken aikaa Kalabaliikki-nettiarpaa, niin kuin heillä välillä on yhdessä tapana.
– Kalabaliikki on niin hauska peli, ja melkein joka kerta olemme saaneet siitä omamme takaisin. Siksi tykkäämme pelata sitä.
Tällä kertaa arpa antoi kuitenkin vähän enemmän kuin omat takaisin, sillä pariskunta pääsi Kalabaliikin bonus-peliin, jossa voitot kasvavat vähintään kaksinkertaisiksi. He onnistuivat löytämään kaikille kaloille parit, ja tuloksena oli 150 880 euroa, joka on 4 euron hintaisen arvan päävoitto.
– Eihän sitä uskonut todeksi! Lähdettiin vaimon kanssa ulos syömään ja otettiin lasilliset viiniä.
Voittorahoilla on tarkoitus maksaa lainoja pois, mutta kaikkein suurin tunne on arjen helpottuminen.
– Nyt ei tarvitse ihan jokaista euroa miettiä.
Saunaillan onnenkantamoinen pysyy miehen ja vaimon täysin kahdenkeskisenä juttuna.
– Emme aio kertoa voitosta yhtään kenellekään – emme edes lapsillemme tai vanhemmillemme.
Koska peli oli pelattu tunnistautuneena Veikkauksen nettisivuilla, kaarinalaismies saa voittorahat suoraan tililleen.
Veikkauksen nettiarvat ovat sukua esikuvilleen raaputusarvoille, mutta digitaalisuus on mahdollistanut klassisten arpojen lisäksi myös kokonaan uudenlaisten viihteellisten pelien kehittämisen. Nettiarpoja pääsevät pelaamaan Veikkauksen etuasiakkaat Veikkauksen nettisivuilla. Nettiarpojen hinnat vaihtelevat 20 sentistä 9 euroon, ja suurin päävoitto on 400 000 euroa.
Kuten raaputusarvoissa, myös nettiarvoissa voitot ovat etukäteen arvottuja, eikä pelissä tehdyillä valinnoilla ole vaikutusta voittamiseen.
Veikkauksen julkaisemia haastatteluja tehdään vain voittajien luvalla ja ne julkaistaan voittajien hyväksymässä muodossa. Voittaminen arpapeleissä perustuu yksinomaan sattumaan. Voittaja ei anna lisätietoja voitosta.

 

Osta tästä 7.2.2018 Kaarina-lehti