Dream Edges SM-kilpailun paras

0

Dream Edges otti SM-kilpailun voiton vakuuttavasti ja osoitti olevansa tällä kaudella suomalaisen muodostelmaluistelun ykkönen. Joukkue lähti kilpailuun ennakkosuosikkina. Lauantaina Dreamit ylsivät lyhytohjelmassaan kauden parhaimpaan suoritukseensa. Joukkue viimeisteli menestyksekkään voittokulkunsa ennakkoluulottomalla ja rajoja rikkovalla vapaaohjelmalla Pako mielisairaalasta, joka toi juniorijoukkueiden ainoan yli sadan pisteen saldon 105,24.

Voitto on merkittävä: nuori ja nopean nousun huipulle tehnyt joukkue rikkoi voittokaavaa riistämällä Suomen mestaruuden pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Muodostelmaluistelun ensimmäiset viralliset SM-kisat luisteltiin 27 vuotta sitten Typhoon – hallissa Turussa. Kaudella 1990–91 SM-arvo oli vain juniorisarjassa ja voiton vei tuolloin HTK. Nyt 27 vuotta myöhemmin Dream Edges teki muodostelmaluistelun alueellista historiaa tuomalla kullan ja Jääaikamaljan ensimmäistä kertaa Lounais-Suomeen ja Kaarinaan.

Joukkueen kapteeni Saarastiina Nurmela ja Jääaikamalja hyvän jengin kanssa. Joukkuetta valmentaa Siiri Eskelinen (kesk.), Sini Lagercrantzin (oik.) ja Anne Niemi (vas.)

Vahvasti yhteen hitsautunut ja menestyksenhaluinen joukkue on saavuttanut korkealle asettamansa tavoitteet yli odotusten. Pronssia puolustanut joukkue lähti tavoittelemaan SM-mitalia, mutta ennen kaikkea MM-paikkaa. Nyt kilpailukausi on saanut ansaitun jatkonsa, kun tuoreet Suomen mestarit valmistautuvat junioreiden MM-kilpailuihin, jotka pidetään Zagrebissa 16.–17.3. 2018. Dream Edges edustaa Suomea arvokisoissa yhdessä Team Fintasticin kanssa.

 

 

 

”Pikkusiskot” Kaarin Diamond Edges osoitti myös osaamista luistelemalla noviisisarjan neljänneksi heti kirkkaimman kärjen tuntumaan. Naantalin VG-62:n Sun City Swing oli juniorisarjassa yhdeksäs ja saman seuran Sun City Synchro noviisisarjassa sijalla 11. Tulokset