Menestyksekäs kilpailukausi päätöksessä

0

“Kaarin joukkueiden kunniakas kilpailukausi sai päätöksensä viikonloppuna.”

FIN1 -joukkueena kisannut  Dream Edges sijoittu kärkipäähän 21 joukkueen MM-kilpailussa Zagrebissa. Joukkueen sijoitus oli 7.seitsemäs. Lauantain lyhytohjelmaa rasittivat virheet. Vapaaohjelmakilpailussa Dreamit ylsivät viidennelle sijalle yhdestä kaatumisesta huolimatta.

– Dream Edges luisteli vapaaohjelmastaan juuri sellaisen suorituksen, johon se näistä lähtökohdista pystyi. Luistelu ei ollut sitä, mitä parhaimmillaan olisi voinut toivoa, mutta tämä täytti tarkoituksensa. Tiesimme, että ensimmäisissä MM-kisoissa on paljon opittavaa. Tavoitteenamme on olla MM-kilpailuissa myös tulevina kausina, valmentaja Siiri Eskelinen korosti Suomen Taitoluistluliiton tiedotteessa.

Dream Edges -joukkueen menestyksekäs kausi ohjelmineen ei painu hetkessä unholaan. Seura on ylpeä viisi vuotta sitten perustetun juniorijoukkueen kärkipään sijoituksesta ensimmäisissä MM-kilpailuissa. Tulokset

Kansallisten sarjojen 3. kilpailu saatiin päätökseen tänään

Jymy-yllätyksen järjesti tulokasjoukkue Mini Edges, joka pienoisella kisakokemuksella ja ahkeran harjoittelun siivittämänä kapusi ison tulokassarjan kuudenneksi kilpailuohjelmaallaan Astronautit. Little Edges -joukkueen sijoitus oli neljäs tulokkaiden 13 joukkueen kolmosryhmässä. Sparkle Edges joukkueen sjoitus oli 18., Golden Edges 12. Aikuisjoukkue Vintage Edges sijoittui  seitsemänneksi. Kilpailun järjesti Naantalin VG-62 Gatorade Centerissä. Tulokset 

Päättyneen kilpailukauden vaikuttavat ohjelmat elävät monien mielessä vielä pitkään ja jäähallille palaa arki. Joukkueet valmistautuvat Kaarinan Taitoluistelijat 15 vuotta -juhlanäytökseen Sirkus. Näytös järjestetään 27.3. klo 18.00 Gatorade Centerissä.

Dream Edges -joukkueen unelma toteutui. Joukkue on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleva joukkue, joka on edustanut Suomea muodostelmaluistelun MM-kilpailuissa. Kuva: Tero Wester