Vitsa sulle, tuplapalkka mulle

0

Pajunkissat ovat tänä vuonna kiven alla, eli virpomisoksiin on vaikea löytää materiaalia. Se tarkoittaa voimakasta pajunoksien arvonnousua. Pääsiäisnoitain Keskusliitto pyytää kansalaisia huomioimaan indeksikorotuksen tuplaamalla palkkiomunien määrän.

Pääsiäisenviettäjiä kehotetaan ottamaan Noitain pyynnöt vakavasti, sillä vitsan heiluttelulla karkotetaan pahoja henkiä. Jos paha henki jää jylläämään taloon ja mieliin, ilma saattaa saastua seuraavanlaisilla valituksilla:

Virpominen on karseaa kerjäämistä ja on epäkohteliasta tulla kunnon ihmisten oven taakse yllättäen.

Pilalle hemmotellut lapset eivät vaivautuneetkaan oveni taakse, ei mitään kunnioitusta perinteitä kohtaan!

Virpojat tulivat, mutta vääränä päivänä.

Virpoja ei ollut nähnyt yhtään vaivaa oksien koristelussa.

Oksissa oli liikaa krääsää.

Kuka ihme keksi nimen töhnämuna?