Hovirinnan rannan yleissuunnitelma hiljaisuudessa läpi

2

Hovirinnan ranta-alueen yleissuunnitelma ei herättänyt nähtävilläolo-aikanaan kaarinalaisissa vastustusta, vaikka viime kesänä osa poliitikoista ja kaupunkilaisista esitti rannan ideasuunnitelmasta kärkeviä ja kritisoivia näkemyksiä muun muassa Kaarina-lehden palstoilla. Kaupungille ei lähetetty yleissuunnitelmasta yhtäkään muistutusta, ja tekninen lautakunta antoi sille viime viikolla lopullisen vahvistuksen.

Hovirinnan rantaan 3,5 hehtaarin kokoiselle alueelle on suunnitelmassa osoitettu rantatori, uimarannan kahluualue, piknik-nurmi, ravintolan edustan aukio sekä pysäköintialueita. Pyörätie siirtyy 260 metrin pituudelta, ja uimaranta laajenee. Rantaravintolan edustan rantaviivaa vahvistetaan kallioon asti ulottuvalla teräponttiseinällä ja betonisella rantamuurilla. Muuria tulee yhteensä 97 metriä.

Hankkeen kustannusarvio on 1,7 miljoonaa euroa, josta tänä vuonna on määrä käyttää miljoona.

2 KOMMENTIT

  1. Lähes koko 1,7 miljoonaa menee hukkaan, jos summasta ei saada prosenttia irrotettua pitämään hanhia loitolla rannasta. Hanhen peellä kyllästetty ranta ei ihmisiä sinne vedä.

  2. Kaarinassa on turha kaavoja kommentoida. Kun kaupungin arkkitehti on jotain päättänyt, on se sitten kuinka hölmoä tahansa , niin pulinat pois. Todennäköisesti vähäisetkin kommentit on kaarinalaisen tavan mukaisesti lakaistu maton alle.

Kommenttien lisääminen on estetty.