Kaarinalaiset lahjoittivat lapsille neljä kassillista hygieniatuotteita

0
Hope ry:n vapaaehtoinen Jarmo Intonen otti vastaan Miia Sinkon (vas.) ja Eve Rusin välittämän lahjoituksen.

Pöydät notkuivat purnukoita, kun kaarinalainen Miia Sinkko ja Eve Rusi lahjoittivat järjestämänsä Halpaa kuin saippua! -keräyksen tuoton Turun ja Porin Hope-yhdistyksille viime viikolla.

Sinkko ja Rusi pistivät tempauksen pystyyn kuultuaan, ettei kaikilla lapsilla ole käytössään saippuaa tai muita hygieniatuotteita. He valjastivat tutut yrittäjät mukaan ja järjestivät keräyspisteitä useaan paikkaan Turun seudulle. Keräys sai liikkeelle lukuisia lahjoittajia.

Kaarinan keräyspiste oli keskustassa Salonki E:n tiloissa. Kaarinassa saatiin tavaraa kokoon huimat neljä Ikea-kassillista.

Turun Hopen tiiminvetäjä Arja Heinonen hämmästelee lahjoitettujen tuotteiden määrää: yksittäisiä tavaroita on satoja. Yhdistyksen piiriin on tänä vuonna kirjautunut yli 600 vähävaraisten perheiden lasta.

– Minulta on kysytty, että näkyvätkö telakan työllisyys ja Varsinais-Suomen hyvä tilanne toiminnassamme. Eivät näy. Sen sijaan tukien tiukennukset alkoivat jo viime syksynä näkyä. Aktiivimallit sun muut ovat huonoja ideoita, Heinonen sanoo. Lue lisää 18.4.2018 lehdestä