MC Iso K

0

Nuorisotilalla järjestettiin räppityöpaja, jossa opeteltiin bätläämään eli kilpailemaan riimittelemällä.

Kaarina voisi pitää kiinni nuorekkaasta imagostaan ja jatkossa ratkoa kunnallisia ikuisuuskiistoja räppäämällä. Politiikka saattaisi alkaa kiinnostaa nuorisoakin, jos päättäjät sanallisesti käristäisivät toisiaan – siis taustarytmin päälle puhuen.

Golfkenttäkiistan argumentit olisivat olleet viihdyttävämpiä, kun vastustajat olisivat sanailleet: ”Emme tahdo Lemuun taloja tai golfkentän kaavaa / haluamme katsella meren pintaa aavaa.” Ja puolustajat olisivat vastanneet: ”Ei täällä kaivata pulliaisten lemuja / kun parempi väki viettää Lemussa kemuja.”

Joukkoliikenneillassa hurrauksia kirvoittaisi: ”Miksi sä kannatat vanhanaikaista ratikkaa? / Radan teko on bussia kalliimpaa, vai et sä osaa matikkaa?” Siihen voisi sivaltaa takaisin: ”Ei taida sullakaan kaikki rattaat päässä pyöriä, kun aina mietit pelkkää kukkaron nyöriä”.

Virkamiehet haluavat kysyä poliitikoilta: ”Miksi laitatte ehdotuksemme muusiks? / Pitääkö keksiä pyörää uusiks?” Vastaus on tietenkin: ”No siksi nää päätökset ees taas hilaa / kun tavoite on saada lehdestä tilaa!