Monnarilla jännitetään perjantaina sarjavoiton ja sarjanousun puolesta

0

Ura Basket otti keskiviikkoisessa kolmannessa finaaliottelussa toisen kiinnityksensä sarjavoittoon voittamalla Helsingin Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa HBA Märskyn luvuin 91–81. Näin ollen on finaalisarjan tilanne 2-1 Uralle.

Voitto saattaa ratketa Uran kotiottelussa Littoisten Monitoimitalolla huomenna perjantaina 13.4. kello 18.30. Jos Ura häviää, sarja jatkuu ja ratkeaa viimeistään sunnuntaina Helsingissä.

Viime kotiottelussa Littoisissa parisataa katsojaa jäi ulkopuolelle, eli kiinnostusta finaalipelejä kohtaan riittää. Sarjavoiton lisäksi joukkueet taistelevat noususta Korisliigaan. HBA Märsky aikoo joka tapauksessa luovuttaa pääsarjapaikkansa pois, mutta Ura Basketilla on valtava tahto nousta Korisliigaan pelillisin ansioin.