Aloita dieetti nyt, lihot sopivasti kesäksi

0

Kesä tulee, bikinikuntoon pitäisi päästä. No, Pahimus kulkee rannoille häpeilemättä vierimällä eikä kävellen, mutta muilla on selvästi sinnikäs pyrkimys päästä eroon vatsamakkaroista, jenkkakahvoista ja vyötäröpelastusrenkaista.

Älä haksahda fitness-gurujen kolmen viikon ihmeohjelmiin, sillä ne laihduttavat ainoastaan ostajansa kukkaroa. Koko maailmassa on olemassa vain kaksi dieettiä. Tässä ne ovat:

A) Syö niin vähän ja niin kevyesti, että huimaa ja päätä särkee eikä mistään tule mitään, kiljut kaikille ja teet koko ajan virheitä. Sorru muutaman päivän jälkeen kehosi hätähuudon vuoksi ahmimaan suu ammollasi rasvaa ja sokeria. Aloita alusta x 10. Lopputulos: kesän alussa olet lihavampi kuin ennen.

B) Syö omituisesti. Valitse ruokaympyrästä vain muutama kohta, esim. punainen liha / kana / kaalikeitto. Lopputulos: kesän alussa olet laihtunut (koeta joskus syödä pelkkää kaalikeittoa kolme viikkoa) mutta ravinto- ja hivenainepitoisuutesi ovat päin honkia ja kärsit puutostaudeista.

Pahimus kannattaa vankkumatta periaatetta, että vyötärön kaventamiseksi pitää säännöllisesti syödä aiempaa vähemmän ja terveellisemmin sekä liikkua enemmän. Tämä on tosi hyvä neuvo – siis jollekulle muulle kuin Pahimukselle.