Eurooppa 3 äänittää uutta albumia Toivonlinnassa

0

Toivonlinnasta lähtöisin oleva Eurooppa 3 -yhtye on paraikaa levyttämässä kuudetta albumiaan, joka julkaistaan ensi syksynä.

Yhtye perustettiin 1980-luvulla, kun sen jäsenet kävivät Toivonlinnan sisäoppilaitosta Piikkiössä. Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttavat yhä edelleen veljekset V.V. ja Panu Riihiluoma. Mukaan ovat liittyneet myös Petteri Riihiluoma ja Erkka Makkonen sekä kokenut rumpali MarkkuMäikkäTuomi. Eurooppa 3 muistettaneen parhaiten vuonna 1989 levytetystä hitistä Älä unohda minua. Eurooppa 3 on keikkaillut epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta pysytellyt myös jäähyllä aika ajoin. Yhtyeen toistaiseksi viimeisin albumi Tule tyttö julkaistiin vuonna 2010.

Uusi albumi äänitetään Toivonlinnassa, V.V. Riihiluoman kotistudiolla. Eurooppa 3 julkaisi jo helmikuun lopulla makupalan nimeltä Suudella sua syksyllä ilmestyvältä uudelta albumiltaan. Nyt toukokuussa julkaistiin levyltä Ihan pikku pala -niminen EP.