Törkeitä rattijuopumuksia Piikkiössä ja Kaarinassa

0

Moottoripyöräpoliisi pysäytti perjantaina iltapäivällä (25.5.) kello 15.50 Piikkiössä Lukkarintiellä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 1,79 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Toinen rattijuoppo jäi Kaarinassa kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä. Henkilöauto törmäsi 26.5. kello 3 yöllä Paraistentiellä liikenteenjakajaan ja valotolppaan. Poliisipartio tapasi lähistöltä hetken päästä miehen, jonka epäillään olleen auton kuljettaja, ja mies puhalsi alkometriin 1,67 promillea. Mies vietiin Tyksiin verikokeisiin, jossa hän vastusteli verikokeen ottamista ja poliisi joutui laittamaan hänelle käsiraudat toimenpiteen ajaksi. Henkilöauto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ajoneuvorikkomuksena ja haitantekona virkamiehelle.