34-vuotias mies hukkui Hovirinnan uimarannalla

1

Hälytyskeskukseen soitettiin tänään torstaina kello 15.40 aikaan hätäpuhelu: kolmen hengen seurue oli lähtenyt uimaan Hovirinnan rannalta Kuusistoon mutta vain kaksi oli päässyt perille. Vuonna 1984 syntynyt mies oli jossain kohtaa matkaa vaipunut pinnan alle.

Meripelastusjohtaja Anssi Somppi Meripelastuskeskuksesta kertoo, että pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät miehen 20 minuutin kuluttua hälytyksestä, mutta häntä ei saatu enää elvytettyä. Rannalle Kuusiston puolelle tuli pelastuslaitokselta sukellusyksikkö, jolla on oma vene, ambulansseja, lääkärihelikopteri sekä meripelastuskopteri, joka teki pintaetsintää ilmasta käsin. Lisäksi merivartiostosta lähti kaksi vesiyksikköä paikalle, mutta he kääntyivät matkallaan takaisin uhrin löydyttyä.

1 KOMMENTTI

  1. Nyt kyllä puhuutaan mitä sattuu . Olin kyllä paikalla omalla veneellä . Näin ensimmäisenä tilanteen ja saatiin 2. Muuta ensin pois vedestä ja 3 ehtisi vajoamaan vedestä. Jouduttiin kaikenlisäksi tuomaan sukeltajan vastarinnasta minun veneellä sekä ambulanssi ihmiset. Minulla on tilanteesta moniakin videoiita. Luojalle kiitos että satiin kaksi pelastettua . Useiden minuuttien jälkeen tuli helikopterit ja sukeltajat jotka pyysivät kuljetus välinettä, jotta voisivat tulla vastarintaan kun hukkuneen puolella laiturin portti oli kiinni. Lisää tietoa saatte jos otatte yhteyttä vaikka Faceboogin kautta.
    Lisäksi minulla on videoiita uhrista. Toivottavasti saan jotenkin yhteyttä hänen omaisiin.
    Muhis AziZi

Kommenttien lisääminen on estetty.