Nostalgiahuuruissa Nakkilaan

0
Muun muassa Egotrippi ja Kotiteollisuus nousivat Ruisrockissa lavalle 19 vuotta sitten. Samaisena vuonna 1999 musiikkifestivaalin esiintyjäkaartissa oli sellaisia jo kuopattuja yhtyeitä kuin Sub-Urban Tribe ja Sentenced.
Tänä vuonna Egotrippi lähtee Ruisrock-viikonloppuna viihdyttämään festivaalikansaa Sunset Beach Partyyn Nakkilaan ja Kotiteollisuus puolestaan tarjoaa 90- ja 2000-luvun kotimaista rock-nostalgiaa Lahti By Night -tapahtumassa. Ruisrockissa perinnerokkareiden paikat ovat menneet sellaisille rokkikukoille kuin vaikkapa Cheek, JVG ja Nelli Matula.
Ja sekös vanhempaa Ruisrock-kävijää harmittaa.
Hiusraja pakenee, takapiiska harvenee ja nahkahousut alkavat kiristää. Eikä oman kylän rokkifestivaalikaan ole enää niin kuin ennen.
Vaan miksipä olisi? Ruisrock on ollut läpi historiansa nimenomaan nuorten festivaali. Esiintyjäkaarti on valittu sen hetken suosikkiartistien ja -bändien listalta. Jos oma maku on ysäriltä, kannattaa silloin suunnata viikonlopuksi vaikka Nakkilaan tai Lahteen Kansanpuiston sijaan.
Silloin voi muistella vanhoja hyviä aikoja omiensa keskellä.

Pahimus seikkailee Kaarina-lehden verkkosivuilla kerran kuussa. Lehden kiukkuisen maskotin jupinoita pääsee seuraamaan tilattavasta Kaarina-lehdestä viikottain. Tilaa digilehti täältä.