Kaarinan koiramessuilla kruunataan paikkakunnan kaunein koira

0
Pawsiteamin yrittäjän Anna Sydänheimon sydän sykkii hyvinvoiville koirille ja lemmikistään nauttiville omistajille. Kahdeksanvuotias vanhaenglanninlammaskoira Tedi tottelee nameja, eli koira toimii saadessaan positiivista vahvistusta. Nyt sillä kuitenkin on Sydänheimon mukaan meneillään keski-iän kriisi, sillä Tedi taantuu välillä pennuksi.

Kaarinalainen koirakoulu Pawsiteam täyttää vuoden ja järjestää juhlan kunniaksi tiloissaan koiramessut. Ohjelmaa on luvassa osallistujille hihnan kummassakin päässä.

Pääohjelmana ja vetonaulana toimii Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n järjestämä kaikille avoin match show, jossa kruunataan Kaarinan kaunein koira.

– Match show on kiva paikka koiralle päästä harjoittelemaan, varsinkin, jos on pian menossa oikeaan näyttelyyn, Pawsiteamin yrittäjä Anna Sydänheimo sanoo.

Oikeasti koiria ei tietenkään laiteta ulkonäköjärjestykseen, vaan match showssa arvioidaan enemmän omistajan ja koiran yhteistyötä ja sitä, onko kaksikolla kivaa.

Vaikkei osallistuisikaan kisaan, voi oman hännänheiluttajansa tuoda paikalle muuten vain nauttimaan virikkeistä.

Kaarinan koiramessut järjestetään ensi sunnuntaina 2.9. kello 12 alkaen. Match showhun ilmoittaudutaan paikan päällä kello 11.15 alkaen. Lue lisää 29.8.2018 lehdestä