Koulut käynnistyvät Kaarinassa viikon päästä – tässä ekaluokkalaisten mietteitä

0
Tulevat ekaluokkalaiset Kiira Myllyaho, Janni Linnansuu, Onni Ranne sekä Elmeri Hongisto kiipeilevät Kiiran tulevan koulun, Valkeavuoren koulun piha-alueella.

Monialainen oppimiskokonaisuus tarkoittaa sitä, että ihminen vetää monta jalkaa isosta hämähäkistä ja laittaa itseensä kiinni. Mukautettu opetus on sitä, jos mokaa itse. Oppimisympäristö on sitä, kun kierii vaikka talon ympäri ja oppii jotain. Tätä mieltä ovat Kiira Myllyaho, Elmeri Hongisto, Onni Ranne ja Janni Linnansuu.

Janica Lindholmin mielestä olisi katastrooffi, jos lapset eivät kävisi koulua Suomessa. Olivia Niemi tietää, että koulussa syödään. Aatu  Aalto toivoo opettajansa olevan kiva.
He kaikki aloittavat viikon päästä opintiensä, 443 muun kaarinalaisen ekaluokkalaisen lailla. Lue lisää oppilaiden ajatuksista ja kaarinalaisten koulujen tämän syksyn muutoksista 8.8.2018 ilmestyneestä Kaarina-lehdestä.